A gyerekek nagyon szeretik a pisztrángot, ünnepkor biztosan sütök majd. Legutóbb nagyon egyszerűre vettem a fűszerezést, inkább a fokhagymára
fektettem a hangsúlyt és egyben készítettem el a halat.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
*2 szivárványos pisztráng
*1/2 kk vöröshagymás só
*1 kk fokhagymagranulátum
*1 késhegynyi őrölt citromhéj
*1/2 kk őrölt fekete bors
*1-2 ek olaj
A halakat alaposan megtisztítjuk és szárazra töröljük. Tepsibe fektetjük, olajjal lekenjük. Először a hasüreget, majd kívülről
is megszórjuk a fűszerekkel. 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sütjük. Azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése