Zárjuk a hetet és ezt a hónapot egy halas finomsággal, ami most egy igazán különleges fűszerezést kapott. Jól vizsgázott,
mert a gyereknek is nagyon ízlett, hisz az ő kérésének eleget téve készült pisztráng.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőket
a Fűszerész biztosította.
*2 szivárványos pisztráng
*2 ek olívaolaj
*1 csipet só
*1 csipet őrölt fekete bors
*1 kk borneói vaníliás bors
*1 kk fokhagymagranulátum
*4 kisebb citromkarika
Tálaláshoz:
*tepsiben sült fűszeres krumpli
*friss saláta
A pisztrángot megtisztítjuk, szárazra töröljük. A hasüreget megszórjuk egy kevés sóval és borssal. Kívülről
lekenjük olajjal és megszórjuk a fokhagyma granulátummal és a vaníliás borssal. A hasüregbe helyezünk 2-2 szelet citromot.
Sütőpapíros tepsibe rakjuk. 190 fokos hőlégkeveréses sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Friss salátával és tepsiben sült fűszeres krumplival kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése