Könnyű, ízletes, krémes csirkeragu, amit kínálhatunk basmati rizzsel vagy teljes kiőrlésű tésztával is. A recept megjelent
a Kifőztük oldalon is. A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
*40 dkg csirkemellfilé
*1 ek vaj
*2-3 ek olívaolaj
*1/2 kk vöröshagymás só
*1/3 kk őrölt fekete bors
*1 dl cm mandulatej
*10 dkg krémes juhtúró
*2 ek paradicsompehely
*1 kis csokor friss medvehagyma
A húst kisebb kockára vágjuk, majd a felforrósított vaj és olaj keverékén fehéredésig pirítjuk. Ízesítjük
a fűszerekkel. Hozzáadjuk a tejet, a juhtúrót és felforraljuk. Beleszórjuk a paradicsompelyhet. Ha puha a hús elzárjuk és beleszórjuk az apróra vágott
medvehagymát. Melegen, basmati rizzsel vagy teljes kiőrlésű tésztával kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése