Az ünnepi sonka és tojás után jöhet most egy könnyebb, színeiben tavaszcsalogató fogás. A recept megjelent a Kifőztük oldalon
is. A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
*40 dkg csirkemellfilé
*2 közepes édesburgonya (Kb. 30 dkg)
Sütéshez:
*kevés olívaolaj
Tálaláshoz:
*friss saláta
*5 dkg juhtúró
*zöld citrom
A húst nem túl apró kockára vágjuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel és addig pihentetjük, míg az édesburgonyát
megpucoljuk, felkockázzuk és a sült burgonya keverékkel befűszerezzük. Serpenyőben kevés felforrósított olajon előbb a csirkét, majd a burgonyát
is megsütjük. Tányérokra rendezzük friss salátával, kevés juhtúróval, majd frissen facsart zöld citrom levével meglocsolva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése