PrintFrendly

2023. április 12., szerda

Csirkés édesburgonya saláta

Az ünnepi sonka és tojás után jöhet most egy könnyebb, színeiben tavaszcsalogató fogás. A recept megjelent a Kifőztük oldalon is. A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
Hozzávalók 2 személyre
*40 dkg csirkemellfilé
*2 közepes édesburgonya (Kb. 30 dkg)
Sütéshez:
*kevés olívaolaj
Tálaláshoz:
*friss saláta
*5 dkg juhtúró
*zöld citrom
 
A húst nem túl apró kockára vágjuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel és addig pihentetjük, míg az édesburgonyát megpucoljuk, felkockázzuk és a sült burgonya keverékkel befűszerezzük. Serpenyőben kevés felforrósított olajon előbb a csirkét, majd a burgonyát is megsütjük. Tányérokra rendezzük friss salátával, kevés juhtúróval, majd frissen facsart zöld citrom levével meglocsolva kínáljuk.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése