A két nagy kedvencünket, a medvehagymát és a pisztrángot hoztam össze egy recept erejéig. Jó kis páros született. A gyerekek
is szerették. A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A fűszervaj receptjét IDE kattintva találjátok.
*2 szivárványos pisztráng
*4 szelet citrom
*2 kisebb ág friss rozmaring
*só
*őrölt bors
*5 dkg medvehagymás fűszervaj
A halakat alaposan megtisztítjuk, szárazra töröljük.
A hasüreget megszórjuk sóval, borssal, belerakjuk a citromszeleteket és a rozmaringot.
Kívülről is befűszerezzük, majd bedörzsöljük a fűszervajjal, vagy apró kis vajdarabokat teszünk rá.
Sütőpapíros tepsibe fektetjük. 190
fokra előmelegített sütőben hőlégkeveréses módban 25 perc alatt készre sütjük.
Még melegen sült krumplival és friss salátával
kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése