Ez egy könnyű, gyorsan elkészíthető, egészséges és a medvehagymától szezonális étel. Húsmentes,
mert néha igazán jól esnek ezek a fajta fogások. A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált tésztát a Wise Pasta biztosította.
*15 dkg édesburgonya
*5 dkg medvehagyma
*pár ek olívaolaj
*3 dkg fetasajt
*só
*őrölt bors
A tésztát bő vízben kifőzzük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni.
A meghámozott édesburgonyát kisebb kockára
vágjuk. Felforrósított olajon megsütjük, közben megszórjuk sóval és borssal.
A medvehagymát kevés olajjal és egy csipet sóval késes
aprítóban összedolgozzuk, beleforgatjuk a pennét. A tésztát melegen, az édesburgonyával és a tetejére morzsolt fetával kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése