Ha már unalmassá válik a hagyományos szendvics, érdemes kipróbálni ezt a kenyérre való kenegetőt. Bár nem egy kalóriaszegény
változat, de nagyon finom és kicsit feldobja a megszokott ízeket.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
Az elkészítéshez a Russell Hobbs biztosította a Mini Aprítót.
*20 dkg tepertő (bőr nélkül)
*1 ek puha vaj
*1 ek cm majonéz
*1 tk cm mustár
*1 ek tejföl
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 nagy csipet őrölt köménymag
*1-2 szál újhagyma
A tepertőt a késes aprítóban összedolgozzuk, a fűszerekkel ízesítjük, majd a vajjal, tejföllel, mustárral, és majonézzel
krémesítjük. A végén beleforgatjuk a vékonyra szeletelt újhagymát. Friss teljes kiőrlésű kenyérrel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése