Amikor felfrissül a levegő, előkerül a kiürült kekszes
doboz, és a kekszkészítő szett, amit a Cookori biztosított. A kis apróságokba
most étcsokoládé került. Gyorsan összedobható, és ugyanolyan pillanatok alatt
el is fogy.
A recept megjelent a Kifőztük magazin júliusi számában is.
A recept megjelent a Kifőztük magazin júliusi számában is.
Hozzávalók kb. 38
db-hoz
*15 dkg liszt
*1 csipet só
*5 dkg porcukor
*3 dkg ét tortadara (vagy reszelt étcsokoládé)
*10 dkg vaj
A lisztet elvegyítjük a sóval, porcukorral, és a
tortadarával. Hozzáadjuk a vajat, és gyors mozdulatokkal összedolgozzuk.
A
tésztát a keksznyomóba töltjük, majd sütőpapír nélküli lemezre, tetszőleges
mintával formázzuk a süteményeket.
Előmelegített, 180 fokos sütőben,
hőlégkeveréses módban 10 perc alatt készre sütjük.
A tepsin hagyjuk 1-2 percet
hűlni, mert még melegen törékeny.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése