Az ősz kincseit felhasználva készült el ez az egyszerű,
gyümölcsös, húsos fogás. Bő fél óra alatt az asztalra varázsolható. Egyszerű
zöldborsós rizs köretet kínáltam hozzá.
Hozzávalók 4
főre:
*8 vékony szelet csirkemell filé
*1 tk csirke fűszersó
*5-6 ek olaj
*1 marék durvára vágott dió
*2 nagyobb alma
*8 vékony szelet füstölt trappista sajt
A vékony csirkemell szeleteket meghintjük a fűszerrel,
majd serpenyőben kevés olajon mindét oldalukat megsütjük. A visszamaradt olajon
a felkarikázott, magházukat kivágott almákat is pár pillanat alatt megpirítjuk.
A hús szeleteket jénai tepsibe fektetjük, rakunk rájuk
1-1 alma karikát, megszórjuk dióval, befedjük füstölt sajt szeletekkel.
Előmelegített sütőbe toljuk, ahol 180 fokon addig sütjük,
míg a sajt megolvad a tetején.
Melegen, zöldborsós rizzsel kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése