Ez az a tipikus fogás, amikor benézünk a hűtőbe és látunk
pár alapanyagot, és abból kell valami finomat összehozni. Grillezve is pompás,
de én most egy serpenyőben sütöttem meg a tűzhelyen. Semmi más, csak egy kis
kenyér és forró tea kíséretében fogyasztottuk.
Hozzávalók 4
főre:
*2 pár debreceni kolbász
*1 egész nagy zöld kaliforniai paprika
*1 marék koktélparadicsom
*2 ek ketchup
*2 ek olaj
*pár darab saslikpálca
A kolbászokat kb. 0,5 cm-es karikára vágjuk, a
megtisztított paprikát pedig nagyobb kockára.
Félbevágjuk a saslik pálcákat és felváltva feltűzzük rá a
kolbász, a paprika darabokat és az egész paradicsomokat.
A ketchupot elkeverjük az olajjal, majd egy szilikon
ecsettel jól bekenjük vele a nyársakat.
Grillen vagy olajjal kikent serpenyőben megsütjük őket.
Melegen és hidegen is finom fogás. Friss kenyérrel
kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése