Könnyű kis sütés nélküli édesség méghozzá zabpehely
felhasználásával. Pillanatok alatt összeállítható, glutén- és szénhidrátdiétába
is illeszthető. Cukorbetegek számára a lekvár miatt gyors felszívódású
szénhidrátnak tekintendő.
A cukros, eredeti recept ITT található.
*10 dkg gluténmentes zabpehely
*10 dkg dió ledarálva
*Kb. 13 dkg cukormentes sárgabaracklekvár
*1 tk rum
*édesítő ízlés szerin (nálam 1 tk 1:4 édesítő)
Bevonáshoz:
*15 dkg cukor- és gluténmentes étcsokoládé
*1 tk olaj
A golyó hozzávalóit összedolgozzuk és kb. 15 grammnyi
tésztából golyót sodrunk. Pár órát a hűtőben pihentetjük.
A csokoládét az
olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd megmártjuk benne a golyókat.


Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése