Könnyű, kicsit egészségesebb húsmentes fogás. Kínálhatjuk basmati rizzsel, salátával, sült édesburgonyával
is.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált zabpehelylisztet a Wise Pasta biztosította.
*1 kisebb fej karfiol
*1 nagyobb tojás
*8 dkg Wise Food Zabpehelyliszt
*2 dl cukormentes mandulatej
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
Sütéshez:
*olaj vagy kókuszzsír
A karfiolt kisebb rózsáira szedjük, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. A tojást simára
keverjük a liszttel, a tejjel és ízesítjük a fűszerekkel. A karfiol rózsákat megmártjuk a sűrű masszában és megsütjük a forró
olajban vagy kókuszzsírban. Papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni. Azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése