Egy maradékmentő finomsággal indul ez a hónap. Könnyű, egyszerű. Az étel nem vész el, csak átalakul.
A recept megjelent
a Kifőztük oldalon is.
*2 nagyobb maradék sült csirkecomb (bőr és csont nélkül)
*1 kisebb vöröshagyma
*1 ek tejföl
*1 ek sajtkrém
*1 ek vaj
*1 nagy csipet só
*1 csipet őrölt bors
*1 nagy csipet őrölt köménymag
*teljes kiőrlésű kenyér
A húst és a megpucolt vöröshagymát nagyobb darabokra vágjuk, hozzáadjuk a vajat, a tejfölt és a sajtkrémet. Késes
aprítóban alaposan összedolgozzuk. Ízesítjük a fűszerekkel. Két szelet kenyér közé teszünk egy evőkanálnyi tölteléket. Felforrósított
melegszendvicssütőben megsütjük. Azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése