Induljon a hét egy könnyű reggelire való finomsággal. Húsmentes, sőt vegán is. A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította. A recept
megjelent a Kifőztük oldalon is.
*4 Chef Gomba Shiitake gomba
*kevés olaj
*só
*őrölt fekete bors
Az avokádókrémhez:
*1 nagyobb érett avokádó
*1 nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 tk kezeletlen citromlé
Továbbá:
*teljes kiőrlésű kenyér
*szezámmag
A krémhez az avokádó húsát villával áttörjük, ízesítjük sóval, borssal és citromlével. A kenyér
szeleteket kisebb darabokra vágjuk és megpirítjuk. A gombát vékonyra szeleteljük, kevés felforrósított olajon megpirítjuk és sózzuk, borsozzuk.
A kenyér falatokra halmozunk kevés avokádókrémet, ráfektetjük a gomba szeleteket és kevés szezámmaggal megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése