Nem is recept, inkább egy ötlet arra, hogy feldobjuk az ünnepi tálalást. Roppant egyszerű elkészíteni. Nálunk a gyerekeknek is nagyon
tetszett, amikor kipróbáltuk.
A recept megjelent a Kifőztük magazin decemberi számában is.
*1 kígyóuborka
*1 nagy sárgarépa
*6 darab fogpiszkáló
A kígyóuborkából zöldséghámozóval szalagokat vágunk, megszórjuk kevés sóval, így nem fog törni.
A megpucolt sárgarépából 1 cm vastag hengereket vágunk.
Az uborka szalagot harmonikaszerűen hajtogatjuk, megszúrjuk fogpiszkával és a sárgarépa talpra
helyezzük.
A maradék sárgarépa szeletekből kis csillagokat vágunk, amit a fenyők csúcsára tűzünk. Ünnepi hidegtálak díszítésére
használjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése