Ez a süti lassan kéthetente készül, annyira egyszerű és
könnyű. A töltelék ízlés szerint variálható.
Hozzávalók kb.
17 szelethez
*1 csomag vaníliás pudingpor (4 dkg)
*2 csapott ek liszt
*4,5 dl tej
*13 dkg vaj
*10 dkg porcukor
*1 vaníliárúd kikapart magjai
*22 dkg vajas keksz (Albert)
*3 dkg kókuszreszelék a forgatáshoz
A pudingport először a liszttel, majd a tejjel
elkeverjük, sűrűre főzzük, kihűtjük.
A vajat a porcukorral, a vaníliával kihabosítjuk és a
kihűlt pudinggal csomómentesre keverjük.
A kekszeket sorban megkenjük a krémmel, és
összeragasztjuk, majd kívülről is bevonjuk vele. Végül óvatosan megforgatjuk a
kókuszreszelékben.
Folpackba csomagolva egy éjszakát a hűtőben pihentetjük,
hogy a keksz megpuhuljon. Másnap ferdén szeletelve kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése