A jó idő közeledtével egyre jobban vágyunk a könnyebb
fogásokra, grillezett, vagy hirtelen megsütött ételekre, amikhez a friss,
harsogó saláta nem csak remekül illik, de a színüktől a kedvünk is jobb lesz.
Hozzávalók 3
főre:
*60 dkg csirkecombfilé
*0,5 dl olaj
*1 kis szál rozmaring (vagy 1 tk morzsolt)
*1 tk morzsolt oregánó
*0,5 kk őrölt bors
*0,5 kk só
A rozmaringot egész apróra vágjuk, majd a többi fűszerrel
együtt beleszórjuk az olajba.
A csirkét kisebb darabokra vágjuk, beleforgatjuk
a pácba.
Pár órát pihentetjük, de még jobb, ha egy egész éjszakát pácolódik. A
csirke darabokat vízbe áztatott saslik pálcára tűzzük.
Grillen, vagy forró
serpenyőben minden oldalukat megsütjük.
Friss salátával kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése