Könnyű kis desszert rohanós hétköznapokra, ami a hagyományos változattól picit eltér és még szénhidrátdiétába
is illeszthető.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
*5 dl cm mandulatej
*1 csipet só
*4 púpozott evőkanál barna rizsdara
*1 evőkanál négyszeres erősségű édesítőszer
*1 púpozott evőkanál darált mák
*1 késhegynyi őrölt bourbon vanília
*1 késhegynyi őrölt citromhéj
A tejet a sóval és az édesítővel felforraljuk. Hozzáadjuk a rizsdarát és sűrűre főzzük. Ízesítjük
a citromhéjjal, a vaníliával és belekeverjük a mákot. Melegen, azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése