Amikor kitaláltam ezt a melegszendvics összeállítást, nem
is gondoltam volna, hogy ilyen finom lesz a végeredmény. A kolbász a gombával
klassz páros, a sajt pedig csak hab a tortán. Egy bögre teával tökéletes
reggeli.
A gombát a ChefGomba biztosította.
A recept megjelent a Kifőztük
magazinban is.
Hozzávalók 3
személyre
*3 kifli
*25 dkg ChefGomba
bébi laskagomba
*15 dkg füstölt kolbász
*10 dkg sajtkrém
*1 csipet só
*1 csipet őrölt fekete bors
*3-4 evőkanál olaj
*5-6 evőkanál víz
Tetejére:
*8 dkg trappista sajt
Tálaláshoz:
*friss saláta
A gombát egy serpenyőben a felforrósított olajon
átpirítjuk, sóval, borssal ízesítjük, és kevés vízzel puhára pároljuk.
A kolbászt
kisebb darabokra vágjuk, és a gombával, sajtkrémmel késes aprítóban nem túl
pépesre dolgozzuk.
A krémet a félbevágott kiflire halmozzuk, megszórjuk reszelt
sajttal.
180 fokos sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
Melegen, friss salátával
kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése