Végre eljött a nap érlelte paradicsom ideje, már piroslik a kertben és a
zöldséges polcain is válogathatunk belőle. Ezt kihasználva készült ez a nagyon
egyszerű, könnyű, színes, húsos fogás. Friss salátával, rizzsel diétába is
illeszthető étel.
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
A recept
megjelent a Kifőztük magazinban is.
Hozzávalók 2
személyre
*40 dkg csirkemellfilé
*2 teáskanál grillcsirke fűszerkeverék
olaj a sütéshez
a feltéthez:
*3 paradicsom
*10 dkg apró mozzarella golyó
*1 csipet só
*1 csipet őrölt bors
*1 csipet olasz fűszerkeverék
*pár friss bazsalikomlevél
A húst
vékony szeletekre vágjuk, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Felforrósított
serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát megsütjük.
A mozzarella sajtot
lecsepegtetjük, a paradicsomot apró darabokra vágjuk. Mindkettőt a hús szelekre
halmozzuk. Megszórjuk kevés sóval, borssal, olasz fűszerkeverékkel, és apróra
vágott bazsalikomlevéllel.
Friss salátával, esetleg rizzsel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése