Meleg van, végre érik a zöldbab. Nincs is jobb, mint egy könnyű húsmentes fogás, egy zöldséges tésztasaláta. Utána persze jöhet egy pár gombóc fagylalt is.
A felhasznált tésztát a WISE PASTA biztosította.
A recept
megjelent a Kifőztük magazin júniusi számában is.
Hozzávalók 3
személyre
*20 dkg szezám penne
*25 dkg zöldbab
*2 dl tejföl
*2 ek majonéz
*2 csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 nagy csokor friss kapor
*2 ek citromlé
*reszelt sajt a tálaláshoz
A tejfölt
elkeverjük a fűszerekkel, az apróra vágott kaporral, a citromlével, végül beleforgatjuk
a zöldbabot és a tésztát.
Reszelt sajttal megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése