Ez egy nagyon egyszerű tésztás fogás, ami könnyen
elkészíthető, a tojás, a hallal és a tésztával igazán jó hármast alkot. Ízletes
és laktató, ráadásul diétába is illeszthető. A recept megjelent a Kifőztük
magazin áprilisi számában is. A felhasznált tésztát a WISE PASTA biztosította.
Hozzávalók 2
személyre
*10 dkg szezám
fusili
*4 kisebb tojás
*1 tk mustár
*1 ek majonéz
*4 ek tejföl
*1 nagy csipet só
*1 csipet őrölt bors
*16 dkg olajos tonhalkonzerv
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük és
lecsepegtetjük.
A tojást keményre főzzük, megpucoljuk, egy kis darab sárgáját
félreteszünk a díszítéshez, és a fűszerekkel, a majonézzel, a mustárral
alaposan áttörjük, a tejföllel krémesítjük.
Beleforgatjuk a tésztát, a lecsepegtetett
tonhallal, és a félretett tojás sárgáját ráreszelve kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése