A recept megjelent a Kifőztük magazin decemberi számában is.
A fotózáshoz a hátteret a Fotókellék biztosította.
Hozzávalók 6 személyre
Golyókhoz:
*35 dkg darált háztartási keksz
*10 dkg porcukor
*3 púpozott evőkanál cukrozatlan kakaópor
*1 evőkanál rum
*18 dkg vaj
*2-3 evőkanál baracklekvár
Töltelékhez:
*1 kis üveg magozott meggy
Bevonáshoz:
*20 dkg étcsokoládé
*2 evőkanál olaj
Az alapanyagokat összedolgozzuk, diónyi golyókat sodrunk.
Mindegyik közepébe egy lecsepegtetett meggyet teszünk.
A csokoládét az olajjal
vízgőz felett megolvasztjuk, és a golyókat megmártjuk benne. Addig pihentetjük,
míg a csoki megdermed.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése