Biztosan emlékeztek még egy korábbi bejegyzésemre, amiben arról meséltem, hogy a helyi lapban kaptam egy lehetőséget a bemutatkozásra. (Ha lemaradtatok sem baj, itt olvashattok róla.)
Ezután a cikk után az a megtiszteltetés ért, hogy állandó rovatot szerkeszthetek a Hírmondóban.
Megjelent a novemberi szám, amiben egy recept bemutatása mellett arról is írok, hogy honnan ered a kelt tészta iránti rajongásom.
A Facebookon is megtaláltok.
Gratulálok ,nagyon jó ez a cikk,további sok sikert kívánok neked!
VálaszTörlésKöszönöm szépen :-)
TörlésGratulálok ,nagyon jó ez a cikk,további sok sikert kívánok neked!
VálaszTörlésSzia, nagyon ügyes vagy (én ezt eddig is tudtam), én szinte minden nap benézek Hozzád.
VálaszTörlésGratulálok, további jó munkát, a recepteket pedig köszönöm, amiket Tőled kaptam!
Köszönöm szépen a kedves szavakat :-)
Törlés