Ezzel a módszerrel a sajt nem olvadt meg a tetején, de aki mégis inkább úgy szeretné fogyasztani, az sütőpapíros tepsibe téve, 180 fokra előmelegített sütőbe tolva, pár perc alatt elérheti azt az eredményt.
Hozzávalók 4
főre:
*4 csirkemell filé szelet
*4 púpos ek maradék bolognai ragu
*5 dkg reszelt sajt
*1 csapott kk csirke fűszersó
*2-3 ek olaj a sütéshez
*25 dkg spagetti tészta
A megtisztított hús szeleteket meghintjük a
fűszerkeverékkel és egy kicsit beledörzsöljük. (Ha van időnk és lehetőségünk,
még jobb, ha pár órát hagyjuk a fűszerben állni.)
A tésztát bő, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és
hagyjuk lecsepegni.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk.
A húsok mindkét oldalát pár perc alatt közepes lángon
megsütjük.
Majd mindegyik tetejére halmozunk 1-1 evőkanál bolognai
ragut, amit a kanál domború oldalával egy kicsit elsimítunk.
Meghintjük reszelt sajttal.
2-3 percig még együtt sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése