A gyerekek kedvéért ismét hal került az asztalra. Picit másképpen készült, mint máskor.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
*2 szivárványos pisztráng
*1 tk halfűszer
*2-3 ek olívaolaj
*4 szelet alma
*3-4 friss rozmaringág
*1 ek frissen facsart citromlé
*só
*1 vöröshagyma
*1 kk grillzöldség fűszerkeverék
Egy közepes tepsit kikenünk olajjal, majd belefektetjük a megpucolt, felkarikázott vöröshagymát. Megszórjuk kevés grill fűszerkeverékkel.
A halakat alaposan megtisztítjuk, szárazra töröljük. A hasüreget megszórjuk sóval, borssal, belehelyezünk pár vékonyra
szeletelt almakarikát, friss rozmaringágat és meglocsoljuk citromlével. A halat kívülről lekenjük olajjal, megszórjuk halfűszerrel.
180 fokos sütőben
kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Basmati rizs körettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése