A nyár egy klasszikusa kicsit más ízesítéssel, picit más alapanyagokkal kiegészítve.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon
is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*1 nagy vöröshagyma
*2 nagy paprika
*2 nagyobb paradicsom
*4-5 ek olívaolaj
*1 kis zsenge cukkini
*10 dkg Chef Gomba fehér csiperkegomba
*1 kk só
*1 késhegynyi őrölt bors
*friss bazsalikom levél
*friss oregánó levél
A vöröshagymát, a paprikát vékony csíkokra, a paradicsomot nagyobb darabokra, a cukkinit félkarikára, a gombát szeletekre vágjuk.
Kevés felforrósított olajon a gombát és a cukkinit hirtelen megpirítjuk, a végén sóval, borssal ízesítjük. Kiszedjük az olajból
és félretesszük. A visszamaradt olívaolajon megfonnyasztjuk a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot. Készre pirítjuk. Ízesítjük
sóval, borssal. A végén beleforgatjuk a gombát és a cukkinit. Friss bazsalikom és oregánó levéllel megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése