A húsmentesség jegyében készült ez az egyszerű fogás. Igazán hamar asztalra tehető. Nem kell sok időt a konyhában tölteni
vele.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*15 dkg Chef Gomba fehér csiperkegomba
*20 dkg csicseriborsó konzerv
*1 közepes vöröshagyma
*1 nagy paradicsom
*2 nagy gerezd fokhagyma
*4-5 ek olívaolaj
*1/2 kk só
*1/3 kk őrölt bors
*1 kk fűszerpaprika
*basmati rizs a tálaláshoz
A feldarabolt gombát a felforrósított olajon kevés sóval és borssal megszórva megpirítjuk. Félretesszük. A visszamaradt
olajon az apróra kockázott vöröshagymát megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, ízesítjük a fűszerekkel és a zúzott fokhagymával.
Beleforgatjuk az átmosott és lecsepegtetett csicseriborsót. Végül belekeverjük a gombát. Azonnal, párolt basmati rizs körettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése