Roppant egyszerű zöldbabsaláta egy kis mustárral ízesítve. Sültekhez, grillezett húsokhoz köretként kínálhatjuk.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
*20 dkg zöldbab
*5 dkg vöröshagyma
*1 kk cukormentes mustár
*1 kk almaecet
*1 tk olívaolaj
*1 csipet só
*1 csipet édesítőszer
*petrezselyemlevél
A zöldbabot feldaraboljuk, sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni. A mustárt az ecettel, az olajjal, a
sóval és az édesítővel összekeverjük, beleforgatjuk a zöldbabot és az apróra kockázott vöröshagymát. Az apróra vágott petrezselyemlevéllel
megszórva kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése