Könnyű köret, ami gluténmentes- és szénhidrátdiétába is illeszthető. Egyszerűen, gyorsan elkészíthető.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is. A felhasznált lisztkeveréket a Wise Pasta biztosította.
*20 dkg Wise Pasta Nokedli lisztkeverék
*26, 5 dkg víz
*1 közepes vöröshagyma
*4 ek napraforgóolaj
*1 csapott kk gm fűszerpaprika
*1 nagy csipet gm őrölt bors
*1 nagy csipet só
A lisztkeveréket a vízzel jól összekeverjük és addig pihentetjük, míg a főzővíz forrni kezd. A galuskát a vízbe
szaggatjuk, kifőzzük, leszűrjük és 2 percre hideg vízbe tesszük. Addig az apróra vágott vöröshagymát a felforrósított olajon megfonnyasztjuk,
a tűzről levéve megszórjuk a fűszerekkel végül beleforgatjuk a lecsepegtetett galuskát. Melegen ragukhoz, paprikás csirkéhez, esetleg pirított kolbásszal
kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése