Könnyű húsmentes finomság, ami pillanatok alatt elkészül. A neve jelentése pirított laskagomba. A kis bor pedig igazán különleges
ízt kölcsönöz az ételnek.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*25 dkg ChefGomba csokros Laskagomba
*3-4 ek olívaolaj
*3 nagy gerezd fokhagyma
*só
*őrölt bors
*70 ml fehérbor
*petrezselyemlevél
A gombát nagyobb darabokra vágjuk, felforrósított serpenyőben az olajon kb. 5 percig pirítjuk. Ízesítjük sóval, borssal,
a zúzott fokhagymával és hozzáadjuk a bort. Pár percig együtt pároljuk. Friss petrezselyemlevéllel megszórva, párolt basmati rizs körettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése