Nagy kedvenceink a kávés édességek. Nem is volt kérdés,
hogy a Cookoritól kapott szilikon kifli formában ilyen finomság is
készül hamarosan. El is jött az ideje. Nem nagy adag, érdemes duplázni, mert
garantáltan pillanatok alatt elfogy ez az omlós aprósüti. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában is.
Hozzávalók kb. 25 db-hoz
*10 dkg liszt
*3 dkg porcukor
*1 csipet só
*1 csapott kk darált kávé
*1 nagy tojás sárgája
*7 dkg vaj
Becsomagolva pár órát a
hűtőben pihentetjük. 
A kifli forma mélyedéseit kevés tésztával peremig töltjük. 
160 fokra előmelegített sütőben 20-23 perc alatt megsütjük. 
A formából óvatosan
kifordítjuk. 
 

 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése