Nagy kedvenceink a kávés édességek. Nem is volt kérdés,
hogy a Cookoritól kapott szilikon kifli formában ilyen finomság is
készül hamarosan. El is jött az ideje. Nem nagy adag, érdemes duplázni, mert
garantáltan pillanatok alatt elfogy ez az omlós aprósüti.
A recept megjelent a Kifőztük magazin májusi számában is.
Hozzávalók kb. 25 db-hoz
*10 dkg liszt
*3 dkg porcukor
*1 csipet só
*1 csapott kk darált kávé
*1 nagy tojás sárgája
*7 dkg vaj
Becsomagolva pár órát a
hűtőben pihentetjük.
A kifli forma mélyedéseit kevés tésztával peremig töltjük.
160 fokra előmelegített sütőben 20-23 perc alatt megsütjük.
A formából óvatosan
kifordítjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése