Már nagyon régen gondoltam arra, hogy kipróbálom ezt az
egyszerű köretet, ami hagyományosnak igazán nem mondható, de gluténmentes és
még egészséges, alacsony szénhidráttartalmú is. Roppant egyszerű és sültekhez,
ragukhoz remek kísérő. Egész bátran kínáljuk olyan főételekhez, amelyekhez rizst
adnánk.
Hozzávalók 2
főre:
*1 kisebb fej karfiol
*1 ek vaj
*1 nagy csipet só
*1 kis csokor friss petrezselyemlevél
A karfiolt apró rózsáira szedjük, megmossuk,
lecsepegtetjük. Turmixgépbe adagonként morzsalékosra, de nem pépesre zúzzuk.
Egy serpenyőben kevés vajat olvasztunk, majd jól
átforgatjuk rajta a karfiolt. Sózzuk, végül megszórjuk apróra vágott
petrezselyemlevéllel.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése