PrintFrendly

2022. november 18., péntek

Sült csicsókás-csicseriborsós tészta

A kertünkben idén is sok csicsóka termett. Sütve szeretjük a legjobban. Ezt használtam fel most egy könnyű tésztás fogás elkészítéséhez. Némi csicseriborsót is adtam hozzá. 
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is. 
A felhasznált tésztát a Wise Pasta biztosította.
Hozzávalók 2 személyre
*20 dkg Wise Pasta Csicseriborsó Tagliatelle
*25 dkg csicsóka
*20 dkg csicseriborsó konzerv
*4-5 ek olaj
*só
*őrölt bors
*3 nagy gerezd fokhagyma
 
A tésztát bő vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. Az apró csicsókát alaposan megsikáljuk, 3 mm vékonyra karikázzuk. Serpenyőben kevés felforrósított olajon megsütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a lecsepegtetett csicseriborsót és beleforgatjuk a tésztát. Jól átforgatjuk, kicsit összepirítjuk, sóval, borssal megszórjuk és azonnal kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése