A kertünkben idén is sok csicsóka termett. Sütve szeretjük a legjobban. Ezt használtam fel most egy könnyű tésztás fogás
elkészítéséhez. Némi csicseriborsót is adtam hozzá.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált tésztát a Wise Pasta biztosította.
*20 dkg Wise Pasta Csicseriborsó Tagliatelle
*25 dkg csicsóka
*20 dkg csicseriborsó konzerv
*4-5 ek olaj
*só
*őrölt bors
*3 nagy gerezd fokhagyma
A tésztát bő vízben kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük. Az apró csicsókát alaposan megsikáljuk,
3 mm vékonyra karikázzuk. Serpenyőben kevés felforrósított olajon megsütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a lecsepegtetett csicseriborsót és
beleforgatjuk a tésztát. Jól átforgatjuk, kicsit összepirítjuk, sóval, borssal megszórjuk és azonnal kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése