Igazi nyáridéző, húsmentes fogás. Nagyon egyszerű
elkészíteni, az egyszerű lecsó kombinációja tésztával. Pillanatok alatt az
asztalra varázsolható. Érdemes kipróbálni, amíg van friss kerti paradicsom és
paprika. A recept megjelent a Kifőztük magazin augusztusi számában is. A
felhasznált tésztát a WISE PASTA biztosította.
Hozzávalók 2
személyre
*10 dkg szezámfusili
*2 nagy vöröshagyma
*3 nagyobb paradicsom
*3-4 evőkanál paradicsomlé
*1 nagy sárga kaliforniai paprika
*1 nagy piros kaliforniai paprika
*3-4 ek olaj
*só
*őrölt bors
A tésztát sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük és
lecsepegtetjük. A paradicsomot cikkekre vágjuk, a paprikát és a vöröshagymát
vékonyra csíkozzuk.
Serpenyőben felforrósított olajon a hagymát
megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a többi zöldséget, a paradicsomlevet és ízesítjük a
fűszerekkel.
Ha mind megpirult, beleforgatjuk a tésztát.
Ha szükséges
utóízesítjük. Melegen kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése