PrintFrendly

2021. március 2., kedd

Karfiolos laskapaprikás

Ez egy könnyű, húsmentes fogás, ami tej-, tojás-, gluténmentes és szénhidrátdiétába is illeszthető. A felhasznált gombát a ChefGomba biztosította. A recept megjelent a Kifőztük magazin februári számában is.
Hozzávalók 4 személyre
*1 csomag Amigo Exotic ChefMix
*1 kisebb karfiol fele
*1 nagyobb paradicsom
*2 ek darált paprika
*1 kk só
*1/2 kk őrölt fekete bors
*1 tk őrölt fűszerpaprika
*2-3 ek olaj
*basmati rizs a tálaláshoz
 
A csomagban lévő nagyobb gombákat csíkokra, a hagymát kisebb darabokra vágjuk. Utóbbit kevés felforrósított olajon megfonnyasztjuk, megszórjuk a fűszerpaprikával, hozzáadjuk rózsáira szedett karfiolt, a gombát és nagyobb darabokra vágott paradicsomot. Felengedjük annyi vízzel, ami félig ellepi. Ízesítjük a fűszerekkel, a darált paprikával. Amikor a zöldségek megpuhultak és a leve elfőtt, melegen, basmati rizzsel kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése