*1 kis bébi cukkini
*2 csipet só
*6 púpos ek maradék bolognai ragu
*2 marék reszelt trappista sajt
A megmosott cukkinit hosszában kettévágjuk, és egy
kiskanállal kivájjuk a közepét.
Meghintjük sóval és félretesszük.
A sütőt előmelegítjük.
Egy kisebb jénai tálat vagy tepsit előkészítünk.
A sajtot lereszeljük.
Amikor a cukkini levet eresztett, leöntjük róla és a
jénaiba fektetjük.
Belekanalazzuk a húsos ragut és megszórjuk a tetejét
sajttal.
200 fokon hőlégkeveréssel addig sütjük, míg a villa hegye
könnyedén belemegy a cukkini húsába.
(Ez nekem 20 perc volt.)
Melegen rizs körettel kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése