Printfriendly

2013. szeptember 14., szombat

Tormás tojáspástétom

A hagyományos tojáspástétomot ízesítettem egy kis majonézes tormával. Az összeért pástétomon nem túl intenzíven, de épp kellemesen érezhető a torma jellegzetes íze. 
sajtfedeles burgonyás minizsemlékkel kínáltam.


Hozzávalók 3 főre:

  • 4 nagyobb tojás
  • 2 nagy csipet só
  • 1 nagy csipet bors
  • 1 tk mustár
  • 1 tk majonézes torma
  • 2 ek majonéz
A tojásokat keményre főzzük, héjukat eltávolítjuk.

A megfőtt tojásokat összetörjük (akár egy villával, én most a krumpli törőt használtam).

Sózzuk, borsozzuk, beletesszük a mustárt, a majonézes tormát és belenyomjuk a majonézt.

Alaposan összeforgatjuk.

Legalább egy órát pihentetjük a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek, de még jobb, ha előző este elkészítjük.

Friss vagy pirítós kenyérre kenve friss zöldségekkel kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése