Tésztához:
- 40 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 15 dkg darált törökmogyoró/dió
- 15 dkg porcukor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 3 dl tej
- 1 tasak vaníliás puding
- 15 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 0,5 üvegcse zöld mandulaaroma
Forgatáshoz:
- 3 ek porcukor
A
tésztához valókat egy tálba rakjuk és összegyúrjuk, majd margarinnal kikent
mandula sütőformába nyomkodjuk.
Előmelegített
sütőben 8-10 perc alatt 200 fokon megsütjük őket. (Érdemes figyelni, mert hamar
megéghet.)
Amíg
kihűl a tészta, elkészítjük a krémet.
A
pudingot a tejben megfőzzük, majd néha meg-megkavargatva teljesen hagyjuk
kihűlni.
A
margarint a cukorral és a pudinggal habosra keverjük, a zöld mandulaaromával
ízesítjük.
A
sütiket a krémmel megtöltjük, és kettesével összeragasztjuk.
Porcukorba
megforgatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése