Printfriendly

2013. november 21., csütörtök

Köménymagos sült csirkecomb

Ez egy nagyon egyszerű, mégis kicsit különleges étel a köménymag miatt. Sajnos épp elfogyott az őrölt fűszer, ezért egész magokkal ízesítettem. 


Hozzávalók 3 főre:
  • 6 db csirkecomb
  • 1 tk só
  • 0,5 kk őrölt bors
  • 1 púpos tk köménymag
  • 1 dl olaj
A combokat alaposan megtisztítjuk.
Egy közepes tepsit kikenünk olajjal és belefektetjük a husikat.
Meghintjük sóval, borssal és a köménymaggal.
Öntünk közéjük kb. 1 dl vizet.
Alufóliával lefedjük.
Előmelegített sütőben 200 fokon hőlégkeveréssel kb. 1 órát puhítjuk, majd a fóliát eltávolítva további 30 percet pirítjuk.
Melegen, párolt lilakáposztával kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése