Printfriendly

2018. július 4., szerda

Zöldfűszeres csirkenyárs


A jó idő közeledtével egyre jobban vágyunk a könnyebb fogásokra, grillezett, vagy hirtelen megsütött ételekre, amikhez a friss, harsogó saláta nem csak remekül illik, de a színüktől a kedvünk is jobb lesz.
Hozzávalók 3 főre:
*60 dkg csirkecombfilé
*0,5 dl olaj
*1 kis szál rozmaring (vagy 1 tk morzsolt)
*1 tk morzsolt oregánó
*0,5 kk őrölt bors
*0,5 kk só

A rozmaringot egész apróra vágjuk, majd a többi fűszerrel együtt beleszórjuk az olajba. 
A csirkét kisebb darabokra vágjuk, beleforgatjuk a pácba. 
Pár órát pihentetjük, de még jobb, ha egy egész éjszakát pácolódik. A csirke darabokat vízbe áztatott saslik pálcára tűzzük. 
Grillen, vagy forró serpenyőben minden oldalukat megsütjük. 
Friss salátával kínáljuk.
A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése