Printfriendly

2014. március 20., csütörtök

Kolbászos-újhagymás omlett

Egyszerű, tartalmas, finom reggeli és hamar el is készül.


Hozzávalók1 főre:

  • 4 kisebb tojás
  • 15 vékony karika kolbász
  • 1 szál újhagyma
  • 1 ek olaj
  • 1 csipet só
  • 1 csipet bors

A kolbászt és az újhagymát vékony karikára vágjuk.
Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk.
A tojásokat egy tálkában kissé felverjük, meghintjük sóval, borssal.
A felvert tojást a serpenyőbe öntjük.
Szépen ráhalmozzuk a kolbász darabkákat.
Megszórjuk az újhagymával.
Pár perc alatt ízlés szerinti keménységig sütjük.
Pirítóssal vagy friss kenyérrel kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése