Nagyon egyszerű, könnyű kis édesség az egészségesebb vonal képviselői számára.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőt a Fűszerész biztosította.
*10 dkg teljes kiőrlésű tönkölybúzaliszt
*5 dkg búzaliszt
*1 csipet só
*1,2 dkg négyszeres erősségű édesítőszer
*1 csapott tk őrölt gyömbér
*1 késhegynyi bourbone vanília
*10 dkg puha vaj
A hozzávalókat összedolgozzuk. Két sütőpapír között 3-4 mm vékonyra elnyújtjuk. Egy kisebb és egy nagyobb pogácsa
szaggatóval karikákat szaggatunk belőle. Sütőpapíros lemezen 170 fokos hőlégkeveréses sütőben kb. 12 perc alatt készre sütjük. Rácson
hagyjuk teljesen kihűlni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése