Printfriendly

2018. augusztus 7., kedd

Grillezett sárgabarack mézes krémmel töltve


Bár igencsak a sárgabarack szezon végén járunk, az utolsó pár darabból egy kis desszert készült, mégpedig grillezett gyümölcs, egy kis krémmel töltve. Ha nem szeretnénk bekapcsolni a sütőt, de egy kis édességre vágyunk, akkor érdemes elővenni a grillserpenyőt, és csak pár perc az egész művelet ;-)
A recept megjelent a Kifőztük magazin júliusi számában is.
A carbon steel grillserpenyőt a Russell Hobbs biztosította.
Hozzávalók 3 személyre
*5-6 nagyobb sárgabarack
*1 evőkanál vaj olvasztva
*12 dkg krémsajt
*2 evőkanál tejszín
*1 teáskanál méz

Díszítéshez:
*10-12 diógerezd
*10-12 menta bóbita

A megtisztított barackokat kettévágjuk, magjukat eltávolítjuk. Megkenjük olvasztott vajjal, és felforrósított grillserpenyőben megsütjük. 
A krémsajtot kikeverjük a tejszínnel, mézzel, megtöltjük a barackok mélyedéseit. 
Dióval, és mentalevéllel díszítve kínáljuk.

A Facebookon is megtaláltok.
Már Instagramon is fent vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése