Printfriendly

2017. szeptember 6., szerda

Magyaros csirke kolbászkák

Szerettem volna egy olyan húsos fogást, ami nem tartalmaz se tojást, se pékárut. Így csirkemellből, egy kis fűszerek hozzáadásával készült ez az egyszerű étel. Friss salátával, tejfölös mártogatóssal könnyű ebéd, vagy vacsora.
Hozzávalók 4 főre:
*50 dkg csirkemellfilé
*1 közepes fej vöröshagyma
*1 kk só
*0,5 kk őrölt bors
*1 csapott tk fűszerpaprika
*1 kk házi fokhagymakrém
*olaj a sütéshez

A megtisztított húst ledaráljuk, majd hozzáadjuk a finomra reszelt vöröshagymát, és ízesítjük sóval, borssal, paprikával, fokhagymakrémmel. Vizes kézzel apró kroketteket sodrunk. Forró olajban mérsékelttől picit nagyobb lángon megsütjük. Konyhai papírtörlőn hagyjuk a felesleges olajat lecsepegni.

A Facebookon is megtaláltok.

Már Instagramon is fent vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése