Printfriendly

2019. augusztus 9., péntek

Színes csirkenyárs gazdagon


Összeválogattam pár zöldséget a kertből, és egy kevés csirkével összeállt egy könnyű fogás. Nagyon egyszerű, szép színes, zamatos, és ízletes. 
Bár én serpenyőben sütöttem meg, de akár grillen, vagy tepsiben, sütőben is el lehet készíteni. Köret sem szükséges hozzá, így is laktató. Ha mégis kívánkozik, akkor rizs, vagy köles is illik hozzá.
Hozzávalók 2 személyre, 4 nyárshoz
*25 dkg csirkemellfilé
*2 bébi cukkini
*1 közepes lila hagyma
*1 piros paprika
*1 fehér paprika
*2 tk sültcsirke fűszersó
*1 kk grillzöldség fűszerkeverék
*4 rövid saslikpálca
*kevés olaj a sütéshez

A csirkét kisebb darabokra vágjuk, megszórjuk a fűszersóval. A cukkinit felkarikázzuk, a paprikákat kockára, a lila hagymát negyed cikkre vágjuk. A zöldségeket meghintjük a fűszerkeverékkel. A húst a zöldségekkel sorban a pálcákra tűzzük. Serpenyőben kevés olajat forrósítunk, majd közepes lángon többször megforgatva a nyársakat megsütjük. Melegen kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése