Printfriendly

2019. augusztus 5., hétfő

Hawaii tésztasaláta


Nagyon szeretem a tésztasalátákat, mert gyorsan összedobhatóak, és a melegben az ember nem is kíván csak inkább könnyű, hidegen is fogyasztható ételeket. Ez egy közismert változat, amit sonka és ananász gazdagít. 
A felhasznált tésztát a Wise Pasta biztosította. 
A recept megjelent a Kifőztük magazin júliusi számában is.
Hozzávalók 3 személyre
*20 dkg szezámfusili
*15 dkg ananász
*15 dkg sonka
*3 púpozott ek tejföl
*2 evőkanál sajtkrém
*só
*fehérbors, színes bors

A tésztát sós vízben roppanósra főzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A sonkát és az ananászt kisebb darabokra vágjuk. 
A tejfölt simára keverjük a sajtkrémmel, egy csipet sóval, borssal. Beleforgatjuk a tésztát, a sonkát és az ananászt. 
Színes borssal megszórva kínáljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése