Közeleg a húsvét és főszerepet kap a tojás. A sonkához,
kalácshoz készíthetünk egy egyszerű kis salátát, amit ízesíthetünk némi
medvehagymával. A friss zöldfűszerrel a legfinomabb, de idényen kívül
használhatunk például fagyasztott vagy szárított medvehagymát is.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált ízesítőket a Fűszerész biztosította.
*4 keményre főtt tojás
*5-6 darab hónapos retek
*4-5 szál friss medvehagymalevél
*3 ek tejföl
*2 ek cm majonéz
*1 nagy csipet vöröshagymássó
*1 csipet őrölt feketebors
*1 csipet curry
A tojásokat, a retkeket és a medvehagymát apróra vágjuk. A
tejfölt a majonézzel, fűszerekkel kikeverjük és beleforgatjuk a tojást, retket,
medvehagymát. Ha szükséges utánízesítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése