Könnyű, egyszerű ragu a kertben szedett csillagtök felhasználásával.
A recept megjelent a Kifőztük oldalon is.
A felhasznált gombát a Chef Gomba biztosította.
*1 ek szezámmag
*25 dkg Chef Gomba laskagomba
*25 dkg zsenge patisszon
*0,5 dl olaj
*0,5 dl zöldségleves alaplé
*1 jó nagy csipet só
*1 nagy csipet őrölt bors
*1 csapott kk fűszerpaprika
*1 kk mexikói fűszerkeverék
Egy serpenyőt felforrósítunk, majd szárazon megpirítjuk a szezámmagot és félretesszük. Felforrósított olajon
a csíkokra vágott laskagombát és patisszont megpirítjuk. Közben ízesítjük a fűszerekkel és hozzáadjuk az alaplevet. Készre pároljuk.
Melegen, a pirított szezámmaggal megszórva, párolt basmati rizs körettel kínáljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése