A recept megjelent a Kifőztük magazin februári számában is. 
A felhasznált botmixert
a Russell Hobbs biztosította. 
A levesbetétként kínált fűszeres csicseriborsó az
Aldiban kapható.
Hozzávalók 4
személyre
*25 dkg sárgaborsó
*1,2 l zöldségleves alaplé
*1 nagy csipet só
*1 csipet őrölt fekete bors
*2 nagy gerezd fokhagyma
*pörkölt fűszeres csicseriborsó a tálaláshoz
A sárgaborsót előző este bő vízbe áztatjuk. 
Másnap leszűrjük,
az alaplével felöntjük, a fokhagymával, sóval, borssal ízesítjük, és lefedve
puhára főzzük. 
A botmixerrel pépesítjük. 
Pörkölt, fűszeres csicseriborsóval
kínáljuk.
 

 
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése